Over Skitzo

Over Skitzo

Bij Skitzo Sieraden bent u aan het juiste adres
  • Grote diversiteit in sieraden, in elke prijsklasse.
  • Unieke ontwerpen, handgemaakt in Nederland.
  • Wij bieden uitstekende kwaliteit en service.
  • Sieraden van kleine producenten & ateliers.
  • Ook voor een eigen ontwerp kunt u terecht bij Skitzo.
  • Reparatie van uw sieraden en goud & zilver inkoop.
  • Zoekt u een sieraad die bij u en uw outfit past? Vraag persoonlijk advies.

Kwaliteit, stijl en service

Altijd in beweging, maar met een aantal vaste kenmerken in de sieraden collectie waardoor Skitzo zich een plek heeft veroverd in de harten van vele tevreden klanten. De belangrijkste motivaties zijn: kwaliteit, stijl en service.

Altijd nieuwe collecties

Bij Skitzo in Amersfoort vindt u een gevarieerde collectie sieraden: modern, klassiek en tijdloos. Het uitgebreide assortiment wordt doorlopend vernieuwd. We hebben immers een naam hoog te houden! Onze inkopers en designers letten op vormgeving, draagbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ook als u online sieraden koopt mag u rekenen op de bekende kwaliteit, stijl en service die u gewend bent in de Skitzo winkel in Amersfoort.

Skitzo Sieraden, al meer dan 25 jaar een begrip in Amersfoort. Vanuit het hele land weten klanten de Skitzo winkel te vinden. Als extra service voor onze klanten is er vanaf heden ook de mogelijkheid sieraden online te bestellen.

Juwelier Skitzo met zelfstandig goudsmid Atelier Pronk

Bij Skitzo kunt u niet alleen sieraden kopen, u kunt ook sieraden laten maken naar wens. Sinds begin 2012 is Tobias Pronk werkzaam als zelfstandig goudsmid in de Skitzo winkel. Wilt u een eigen sieraad laten ontwerpen? Heeft u sieraden die gerepareerd moeten worden? Of wilt u bijvoorbeeld uw trouwring laten vermaken. Atelier Pronk kan dit allemaal voor u verzorgen. 

Joanna van Raay

Oprichtster en eigenaresse

Tobias Pronk

Goudsmid Atelier Pronk