Page Coeur de Lion

Ontdek Skitzo's merken

Coeur de Lion

Excellentie zonder compromissen bij Coeur de Lion

In deze dagen staan musthaves en no-go’s centraal. Het is daarom van belang dat er sieraden bestaan die boven de steeds veranderende trends stijgen. Om deze reden zijn de sieraden van COEUR DE LION tijdloos, en hoef je niet meer na te denken of het sieraad wel bij de huidige trends past. De creaties van Carola Eckrodt combineert stricte, minimalistische ontwerpen met ongebruikelijke kleurcombinaties. Dit geeft een perfecte mix voor elegantie en opwinding. En dat contrast zorgt er voor dat de sieraden van COEUR DE LION altijd passen bij de trends door de verschillende jaren heen.

Kwaliteit gegarandeerd

Het gebruik en precieze werk van hoogwaardige materialen maken de sieraden van COEUR DE LION bijzonder duurzaam. Om dit te waarborgen, vinden bijna alle werkprocessen plaats in onze werkplaats in Stuttgart. Hier worden werkzaamheden als eerste ontwerpen tot zorgvuldige eindinspecties uitgevoerd. U kunt sieraden van Coeur de Lion identificeren door de roestvrijstalen zegel van kwaliteit. Deze zegel vindt u op elke ketting en armband. Dit is tevens uw garantie voor zorgvuldig geteste kwaliteit van Coeur de Lions werkplaats. Daarnaast krijgt u een authenticiteitscertificaat die is goedgekeurd door de fabrikant in Stuttgart. Wanneer u een sieraad bij Skitzo koopt, ontvangt u ook dit certificaat. De wettelijke garantie van twee jaar is van toepassing bij het aantonen van de authenticiteitscertificaat.

Zorginstructies

Hoge kwaliteit is de standaard van Coeur de Lion. Dit geldt voor zowel de consumenten die het sieraad kopen als de medewerkers die de materialen uitzoeken. Hoe dan ook kunnen er factoren zijn die negatieve effecten op design sieraden van hoge kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is directe UV-straling van de zon die vervaging (in het speciaal gekleurd hout, paillettes en ander natuurlijke materialen) kan veroorzaken. Daarbij zijn al de vergulde stukken (inclusief gold plating) gevoelig voor alle producten met drijfgas. Denk hierbij aan parfum en haarspray. Tevens zijn de vergulde stukken ook gevoelig voor de zuurtegraad van uw huid. Dit varieert van vrouw tot vrouw. Hierbij raden we aan om de sieraden af te doen voordat u uw cosmetica en/of parfum aanbrengt. Draag de sieraden niet in het water, de sauna, zonnebanken of tijdens het sporten. Om waterbeschadiging te voorkomen, verwijder de armbanden en ringen voor het handen wassen. Berg uw sieraden die gemaakt zijn van staaldraad netjes op, om verbuigingen te voorkomen. Door deze tips te volgen zult u vele jaren van plezier beleven aan uw sieraden. Garantie De garantie is van toepassing op materiële gebreken en verwerkingsfouten van uw Coeur de Lion sieraden. De garantie geldt niet voor onjuist gebruik, externe reparatie, nalatige behandeling, slijtage, dragen van onderdelen (zoals lederen riemen), misbruik of wanneer het sieraad, bijvoorbeeld, is beschadigd door een ongeval. Let op de speciale zorginstructies voor Coeur de Lion sieraden. Het negeren van de speciale zorginstructies zal leiden tot een verlies van de garantie. Deze garantie is geldig voor een periode van twee jaar vanaf de aankoopdatum. De datum vermeld op de verkoopbevestiging is geldig. Deze moet worden ingediend bij de uitoefening van de garantie.