Page – Sputnik Jewelry

Ontdek Skitzo's merken

Sputnik Jewelry

Welkom in the Supernatural World van Sputnik Jewelry

Sputnik Jewelry maakt magische sieraden met als thema ‘Supernatural World’. Dit betekent in het Nederlands ‘Bovennatuurlijke wereld’. In deze wereld is er een balans tussen non-fictie en fictie. Er wordt alleen maar lief en leed gedeeld. Het maakt niet uit hoe de schepsels eruit zien: er heerst een perfecte harmonie.

Rado Konecnik

De heer Rado Konecnik is het creatieve brein achter Sputnik Jewelry. Naast deze magische wereld, ontwerpt hij ook de sieraden. Bovendien is hij ook kunstenaar. Zijn sieraden zijn gebaseerd op kunst. In het specifiek schilderijen die zijn geïnspireerd door de thoerie van Darwin. Van natuurlijke elementen creëert hij eigen organische vormen, zoals geëvolueerde levensvormen. In de Supernatural World van Sputnik Jewelry hebben edelstenen een hoofdrol. Deze edelstenen zie je terug in de sieraden. Ook speelt 18-karaat goud en 925-sterling zilver een grote rol. Over het zilver wordt een laagje 18-karaat goud gegoten.

Jaipur

De oorbellen, ringen, armbanden en kettingen worden ontworpen in Nederland. Deze ontwerpen gaan dan naar Jaipur (India). Hier worden deze ontwerpen in beperkte oplage vervaardigd. Jaipur is het wereldwijde centrum van de edelsteenslijperij. Het wordt ook wel de ‘Roze Stad’ van India genoemd. Jaipur heeft de beste ambachtslieden die met de mooiste edelstenen ter wereld mogen werken. Daar wordt deze Supernatural World werkelijkheid.